C/ Socós nº 22
08540 - CENTELLES, Barcelona
Telèfon : 93 8810987
info@andreupujol.com

Andreu Pujol Fotografía - 039.jpg

Com arribar-hi :

Centelles, bonica població de 7000 habitants situada a 15 quilometres de Vic i a 50 de Barcelona, a la comarca d’Osona.

Situada al prepirineu amb nombroses festes populars tradicionals de gran afluència, Festa del Pi , Carnaval, Cau de Bruixes, Fira de Tofona, La Botiga al Carrer, etc

>> Veure Mapa

Pràcticament es pot dir que he viscut la fotografia des que vaig néixer, a casa nostra es respirava fotografia per  les quatre parets.

Des de molt jove vaig começar a treballar en l’empresa familiar, integrant-me en els diferents llocs per a anar aprenent, atenció al client en botiga, reportatge social, fotografia d’estudi, videoproduccions, laboratori, acabats, gestió comercial , etc.

Em considero un apassionat del món de la imatge fotogràfica , lector empedreït de temes fotogràfics, i del món de la imatge, Els meus millors premis són conservar als meus clients i amics i que no decaigui en ells la confiança.
El meu defecte més gran es la perfecció; sóc un perfeccionista nat, capaç de provar una i mil vegades qualsevol producte o servei abans d’oferir-lo.

Des de 1995 la meva dedicació és absoluta al nostre establiment situat en el centre històric de Centelles, i juntament amb la Carme, la meva esposa , intentem dia a dia oferir als nostres clients i amics el nostre millor fer en el món de la fotografia i de la imatge .

Andreu Pujol Fotografía - 006.jpg  Andreu Pujol Fotografía - andreu_,_fotograf.jpg  Andreu Pujol Fotografía - 028.jpg

L’atenció al públic és cosa de la Carme que ho fa amb la seva naturalitat innata i així jo puc dedicar-me plenament al treball de reportatge social , de fotografia de estudi , treballs de maquetació, de laboratori i acabats.

Perseguim constantment l’originalitat i la personalització, sense descurar mai el servei i la qualitat en cadascun dels treballs, per a això estem constantment reciclant-nos amb cursets, seminaris, exposicions i fires per a conèixer de primera mà les noves tendències que puguin anar sorgint en el nostre sector.

La nostra obsessió per estar sempre davant, a l’última, ens ha dut a ser pioners en el món de la fotografia digital, en el qual hem entrat plenament amb els millors i mes avançats equips, tant de captura digital com de retoc i ajustament informàtic o de fotoacabats, equips que estan sempre en constant renovació amb la finalitat d’oferir als nostres clients i amics el que és millor i mes innovador en el món de la fotografia.

Els serveis del nostre establiment:

Servei de revelat analògic

Servei de revelat digital d’ultima generació

Fins a 5 quioscs de descàrrega i impressió digital perquè els nostres clients puguin realitzar ells mateixos els seus encàrrecs.

Realització de tot tipus de productes personalitzats, puzzles, samarretes, etc

Serveis personalitzats de reportatge social i videoproduccions

Sessions de estudi en plató o en exteriors

Maquetacions , recordatoris, targetes , invitacions i d’altres serveis d’impressió digital, sempre amb el segell de personalització dels nostres clients.

Aula per a cursets amb ordinadors i equips d’ultima generació.

Per a nosaltres el que és més important és que els clients i amics es trobin a gust amb els serveis i productes que els oferim i sobretot que es trobin com a casa en el nostre establiment. Per a això desitgem que aquesta pàgina sigui també un lloc on recollir els suggeriments per a així poder millorar el nostre servei